Co słychaćCo słychać

  • News
  • Wydarzenie

Poznań, Lublin, nadciągamy, czyli Trzech Kumpli w podróży!

9.11.2017

Poznań i Lublin

Data wydarzenia: 16.11.2017

Halo, halo, czy ktoś jedzie na festiwal piw do Poznania lub Lublina? 16-18 listopada lejemy nasze piwa na Poznańskich Targach Piwnych (uwaga poleją się ostatnie beczki Ragnara!) i z nadzieją czekamy na jakiś nowy medal.

Pan IPAni – jedna z „Best IPAs” według The Independent!

9.11.2017

Londyn

Data wydarzenia: 1.10.2017

Mamy dla Was coś czym chcielibyśmy się pochwalić. Od niedawna nasze piwa dostępne są także w UK. Mieliśmy także przyjemność być w Londynie na kranoprzejęciu z polskim kraftem w The Rake, jednym z naszych ulubionych pubów przy Borough Market.

Trzech Kumpli i 7. Warszawski Festiwal Piwa

9.11.2017

Warszawa

Data wydarzenia: 22.09.2017

Z 7 Warszawskiego Festiwalu Piwa wróciliśmy bez strat w sprzęcie i w ludziach. Przed wyjazdem obiecywaliśmy małą niespodziankę no i dotrzymaliśmy słowa.

Piwa rzemieślnicze na Warszawskim Festiwalu Kulinarnym

9.11.2017

Warszawa

Data wydarzenia: 8.09.2017

Początkiem września mieliśmy przyjemność spotkać się z Wami na Warszawskim Festiwalu Kulinarnym „Rośliny, owady i miód”, który odbył się w Ogrodzie Botanicznym Uniwersytetu Warszawskiego.

Brew Note, Ragnar i One More Beer Festival

9.11.2017

Kraków

Data wydarzenia: 1.09.2017

1-2 września odbył się w Krakowie One More Beer Festival, międzynarodowy festiwal piwny inspirowany najważniejszymi europejskimi i amerykańskimi trendami skupionymi wokół piwa rzemieślniczego.

Piwa Trzech Kumpli w Rzymie i Barcelonie!

24.07.2017

Rzym i Barcelona

Data wydarzenia: 24.06.2017

Z dumą chcemy się podzielić z Wami naszymi ostatnimi wyjazdami. Koniec czerwca (22-24. 06) spędziliśmy w Rzymie na dwóch kranoprzejęciach.

Puszka Trzech Kumpli w Weźże Krafta

8.06.2017

Kraków

Data wydarzenia: 8.06.2017

Gdy kilkanaście tygodni temu chłopaki z Weźże Krafta w Krakowie przesłali nam zdjęcia puszki z pytaniem, czy chcemy ją pomalować, od razu wiedzieliśmy, że w to wchodzimy.

Wyjazdy, festiwale, imprezy, czyli Browar Trzech Kumpli w podróży.

8.06.2017

Kraków, Warszawa, Szczecin, Wrocław

Data wydarzenia: 29.05.2017

Ostatnie tygodnie to dla nas bardzo intensywny czas. Praktycznie każdy weekend spędzamy w podróży, a pomiędzy pakowanie, rozpakowywanie, pakowanie i tak na zmianę. Pisząc ten post sami się dziwimy jak nam się udało być w tylu miejscach. Wiemy jednak, że warto, bo spotkania z Wami dają nam sporo satysfakcji!

Festiwalu Woodscrack, czyli polskie piwa kraftowe w Padwie

8.06.2017

Padwa

Data wydarzenia: 26.05.2017

Z Dani ruszyliśmy do Włoch. 26-27 maja wystąpiliśmy na festiwalu w Padwie.

Trzech Kumpli w Kopenhadze na OlFestiwal

8.06.2017

Kopenhaga

Data wydarzenia: 18.05.2017

18 – 20 maja odbył się OlFestival w Kopenhadze, w którym uczestniczyliśmy jako jeden z pięciu browarów z Polski. Cieszymy się, zwłaszcza, że Dania uważana jest za jeden z najbardziej rozwiniętych i wymagających rynków piw rzemieślniczych na świecie.

Miejscówka – otwarcie lokalu patronackiego z piwami Trzech Kumpli

8.06.2017

Kraków

Data wydarzenia: 5.05.2017

W piątek 5 maja o godz 20:00 ruszamy z imprezą otwierającą Miejscówkę (Podgórze, Józefińska 4, przy kładce Bernatce) jako pub patronacki Trzech Kumpli! To pierwszy lokal w Polsce, który na stałe zarezerwował dla nas aż 8 kranów.

Najedzeni Fest, czyli piwo rzemieślnicze Trzech Kumpli i Śledzie z Bornholmu.

13.04.2017

Kraków

Data wydarzenia: 9.04.2017

W niedzielę 9 kwietnia w trakcie Najedzeni Fest! spróbowaliśmy świetnych Śledzi z Bornholmu przygotowanych przez Marcina Pławeckiego z restauracji Gęś w Dymie sparowanych z naszymi piwami.

Warszawski Festiwal Piwa i najlepsze piwo craftowe!

13.04.2017

Warszawa

Data wydarzenia: 6.04.2017

Chyba już wszyscy wiedzą, że Warszawski Festiwal Piwa stwarza niepowtarzalną okazję do spróbowania najlepszych piw rzemieślniczych! Tym razem nie było inaczej.

Piwa rzemieślnicze Trzech Kumpli w restauracji Ed Red

13.04.2017

Warszawa

Data wydarzenia: 28.03.2017

28 marca odbyła się piwna kolacja degustacyjna, podczas której można było spróbować naszych piw i doskonałych potraw przygotowanych specjalnie na tę okazję przez wybitnego kucharza Adama Chrząstowskiego.

Naszym ulubionym duetem był Blackcyl i schab z dzika ze słoniną z mangalicy podany na czekoladowym sosie z sosną i racuszku z cukinii z ziołami. Wkrótce kolejne terminy kolacji z naszym udziałem. Jeśli macie ochotę na nasze piwa i wyborne jedzenie, szukajcie nas w krakowskiej i warszawskiej restauracji Ed Red. Jesteśmy tam stale na kranach.

 

ZwińCzytaj dalej