Co słychaćCo słychać

  • News
  • Wydarzenie

Podsumowanie 2018 roku! Działo się!

5.03.2019

Data wydarzenia: 28.02.2019

Uff, co to był za rok! W końcu wszystko zliczyliśmy, przeanalizowaliśmy i nareszcie możemy Wam zaprezentować. Tak, wiemy, trwało to trochę, no ale rok 2019 leniwie się nie zaczął..

Piąty rok naszej działalności to pierwszy, w którym warzyliśmy tylko w jednym browarze. Hura!
Browar Zapanbrat stał się na dobre naszym drugim domem dając nam wolumen, którego potrzebujemy, super jakość i – co powinniśmy wymienić w pierwszej kolejności – wyśmienitą atmosferę pracy i prawdziwe zaangażowanie w nasze piwa. Piona chłopaki! Ogromne dzięki!

American Beauty z brązowym medalem w Ratebeer Best 2018!

5.03.2019

Data wydarzenia: 31.01.2019

Dla tych, którzy o Ratebeer nie słyszeli słówko wyjaśnienia – to portal,

Gault&Millau wyróżniło Browar Trzech Kumpli!

5.03.2019

Data wydarzenia: 1.01.2019

Pod koniec listopada 2018 odbyła się Gala Premierowa V edycji Żółtego Przewodnika Gault&Millau i wręczenie nagród najlepszym szefom kuchni w Polsce (gratulujemy wszystkim serdecznie!). O co chodzi z tym „ żółtym” przewodnikiem?

Każdego roku anonimowi inspektorzy oceniają wybrane restauracje w Polsce. Oceniane są pod względem jakości produktów, smaku, wyglądu oraz sposobu podania jedzenia. Do przewodnika trafiają miejsca naprawdę godne uwagi. Dlatego często mówi się, że Żółty Przewodnik Gault&Millau Polska to kulinarna mapa naszego kraju.

W tym roku inspektorzy wybrali także najlepsze produkty regionalne, wytwarzane przez rzemieślników, pasjonatów lub małe rodzinne przedsiębiorstwa. Oprócz restauracji znajdziecie tam także listę polecanych produktów takich jak sery, miody, oleje tłoczone na zimno, wędliny, przetwory, nabiał, cydry, nalewki, wina i piwa.

W tym zacnym gronie znalazł się także Browar Trzech Kumpli, a za naszą sprawą nasze miasto, Tarnów!

Jesteśmy dumni. Bardzo się cieszymy, że nasze piwa i nasza praca została dostrzeżona i doceniona!

ZwińCzytaj dalej